Σαββιδης

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Συμβουλή της ημέρας: Σφολιάτα

Να θυμάστε: 

Όταν θέλετε να ψήσετε σφολιάτα με οποιαδήποτε γέμιση, να προψήνετε το φύλλο που θα μπει από κάτω 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. 
Έτσι δεν θα σας γίνει λαπάς και θα έχετε ένα λαχταριστό ξεροψημένο αποτέλεσμα! 
Σημαντικό επίσης, να μην βάζετε στη σφολιάτα υγρή γέμιση!!! Η σφολιάτα δεν αγαπά την υγρασία, για να ψηθεί και να φουσκώσει καλά δεν θέλει υγρή και βαριά γέμιση!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...